بعد از آنکه وبسایت خود را راهاندازی کردید نوبت به تولید محتوای مربوط به حوزه تخصصی میرسد. اگر محتوای باکیفیتی تولید نکنید، بازدیدکنندگان وبسایت، آن را ترک میکنند. نکته مهمی که در تولید محتوا باید در نظر بگیرید، فعالیت به صورت مستمر است. بهترین راه برای فعالیت مستمر این است که از یک تقویم انتشار محتوا یا برنامه محتوا کمک بگیرید. در ادامه برنامهریزی برای محتوا را بررسی میکنیم. برای تولید محتوا میتوان سه مورد زیر را در نظر داشت.
اگر در تولید محتوا تخصص ندارید جای نگرانی نیست چراکه با کمی تمرین، این فرآیند را میآموزید. کافی است با جستجو در اینترنت و بهرهگیری از روشهای ترجمه و بازنویسی متنها، محتوای جدیدی تولید کنید.
اگر از وردپرس برای محتوانویسی استفاده میکنید، نصب افزونهای همچون «Yoast» پیشنهاد میشود چراکه به کمک این افزونه نحوه استفاده از کلمه (کلمات کلیدی) در داخل متن، تحلیل و برای بهبود آن پیشنهاداتی ارائه میشود.
در بسیاری از موارد، صاحبان کسبوکارها برای فعالیت نیچ مارکتینگ خود فرصت کافی برای تولید مـحتوا ندارند. به همین دلیل از تولیدکنندگان محتـوا برای این کار بهره میگیرند. این افراد آشنایی کافی با نحوه تولید محتوای با کیفیت و سئو شده دارند و به همین دلیل، مطالب نوشته شده توسط این افراد به طور معمول رتبه بهتری در موتورهای جستجو کسب میکند.
افراد مختلفی در حوزه تخصصی شما فعالیت میکنند و ممکن است محـتوایی جدید تولید کنند. با استفاده از «Google Alerts» این امکان وجود دارد که با تولید هر محتوای جدید (بر اساس کلیدواژه تعریف شده)، ایمیلی از طرف گوگل به شما ارسال شود.