مزایا و معایب قفل های الکترونیکی

قفل الکترونیکی درب چیست؟
اکتبر 2, 2023
قفل الکترونیکی کمد
اکتبر 3, 2023

مزایا و معایب قفل های الکترونیکی

مزایای قفل های الکترونیکی

 

  • به کلید نیاز ندارید

با قفل های الکترونیکی دیگر نیازی به حمل دسته کلید خانه یا محل کار نیست و میتوانید با داشتن یک رمز ورود برای قفل دیجیتال کار خود را راحت کنید.

 

  • غیر قابل نفوذ یا شکسته شدن درب

اگر از قفل الکترونیکی در خانه خود استفاده کنید دیگر اصلا نباید نگران وسایل داخل خانه باشید زیرا سارقین نمیتوانند کاری انجام دهند در مقابل این قفل ها.نکمته مهم تر این است که وقتی شما وارد یا خارج میشوید درب به صورت خودکار بسته و قفل میشود.

 

  • تعمیر و نگهداری ارزان

یکی از مزایای مهم این قفل های الکترونیکی این است که چندین سال میتوانند با یک باتری کار کنند و اگر درست نصب شوند نیازی به تعمیر ندارند مگر اینکه کاربران با آنها نادرست کار کنند.

 

معایب قفل های الکترونیکی

 

  • رمز ورود را به اشتراک نگذارید

بعضی اوقات فرد مجبور میشود رمز ورود خود را به همسایگان دهد ولی باید دقت کنید که فقط رمز را به کسی دهید که به آن اطمینان دارید و بعد از رسیدن به منزل سریعا رمز قبلی را از حافظه پاک کنید و رمز جدید ایجاد کنید.

 

  • قطع برق

بعضی از قفل های الکترونیکی چندین سال فقط با بتری کار میکنند اما بعضی قفل های دیگر با برق مستقیم کار میکنند و اگر برق قطع شود قفل نیز از کار میافتد.

 

  • فراموش کردن رمز

اگر رمزی که برای ورود و خروج انتخاب کرده اید را فراموش کنید باید صبر کنید تا یک متخصص به کمک شما بیاید و اصلا نمیتوانید وارد شوید پس سعی بیهوده نکنید.

 

 

انواع قفل های الکترونیکی

 

 

قفل-الکترونیکی

 

 

قفل های الکترونیکی راهی برای افزایش امنیت خانه و محل کار است.استفاده راحت، نظارت کامل بر عبور و مرور افراد و بسیاری از فواید دیگر، این قفل‌ها را به انتخابی بی‌چون و چرا برای همه افراد تبدیل کرده است.قفل های الکترونیکی با جدیدترین فناوری روز تولید میشوند و بسیار هوشمند و ایمن هستند.

 

قفل بیومتریک

بیومتری یا تشخیص چهره روشی محبوب و مطمئن برای دسترسی به فضای اخل محیط است.یک مانیتور کوچک روی خود قفل نصب شده است که متصل به رایانه اسکنر است و خصوصیات منحصر به فرد هر شخص مثل عنبیه چشم را تشخیص میدهد و هنگام استفاده اطلاعات را با واقعیت تطابق میدهد.اگر اطلاعات توسط رایانه پیدا شود قفل درب باز میشود و در غیر این صورت درب باز نمیشود و اگر زیاد امتحان کنید هشدار خطر به صدا در می آید. قفل تشخیص چهره از مدلهای امن در زمینه قفل بیومتریک است.

 

قفل RFID

تراشه‌های آر اف آی دی یا «شناسایی فرکانس رادیویی» یکی از محبوب‌ترین روش‌های ایمن کردن قفل‌ها (قفل کارتی درب)هستند.تراشه RFID دستگاهی خیلی کوچک است که اطلاعاتی در آن ذخیره شده که فقط توسط یک اسکنر قابل خواندن است.یک اسکنر RFID به رایانه قفل وصل شده است و با ورود اطلاعات صحیح، تراشه‌های آر اف آی دی را در اطرافش اسکن می‌کند. هنگامی که تراشه اطلاعات ورودی را در فاصله مشخص (معمولاً چند متر از درب) پیدا کرد، سیگنال را به قفل می‌فرستد تا درب را باز کند.

 

قفل رمزدار

سیستم های امنیتی رمز عبور یا پین کد یک کامپیوتر کوچک متصل به قفل الکترونیکی دارند که یک صفحه کلید شماره گیری یا صفحه لمسی به آن متصل است.وقتی شخصی دنباله‌ای از اعداد یا حروف را بر روی صفحه کلید وارد می‌کند، کامپیوتر ورودی را با کدی که در حافظه خود ذخیره کرده است مقایسه می‌کند. اگر کد وارد شده با کد حافظه یکسان باشد، کامپیوتر سیگنال باز کردن درب را به قفل ارسال می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

با ما در واتسپ در ارتباط باشید